Te gekke acties, steun ons!


Om deelnemers mee te helpen met het ophalen van geld voor Stichting KIKA heeft de organisatie een aantal tools.

De loterij

De loterij is gewijzigd ten op zichtte van andere jaren. Er zullen geen fysieke loten meer beschikbaar gesteld worden. Iedereen die een donatie doet op een deelnemers profiel doet mee aan de loterij. In de bevestigingsemail van de donatie zit een code die als lotnummer telt. Op zaterdag 3 september zullen wij een trekking houden. In de komende maanden zullen wij op onze website de prijzen voor de loterij bekend gaan maken.

 

Wijn verkoop

Wil je geen loten verkopen, maar zoek je toch een gemakkelijke manier om geld op te halen voor KIKA. Verkoop dan onze 24kika wijnen. De wijnen die je verkoopt zullen geleverd worden op het evenement. Iedere fles wordt geleverd met een 24kika cadeau verpakking. De wijnen zijn hieronder te bestellen.

24KiKa bier

Speciaal voor het evenement heeft wielerbier Koerspret een 24kika editie uitgebracht! Dit is een blond bier in een fles van 0,75 liter. Deze flessen kunnen door deelnemers aan hun relaties worden verkocht voor €10,- Hiervan zal er €5,- rechtstreeks overgemaakt worden naar het goede doel Stichting KIKA. De verkochte flessen kun je ophalen tijdens het evenement. Het bier is hieronder te bestellen.

Bier en wijn bestellen

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens