Thirza Zwakenberg

Eet je iets op het evenement, dan zit Thirza daar achter! Drink je iets op het evenement dan zit Thriza daar achter! Ziet de rest van de crew er nog zo energiek uit… dan zit Thirza daar achter! Thirza verzorgt alles en iedereen! Ze heeft niet alleen al vaker meegedaan aan de 24KiKa, maar heeft de 24KiKa ook als enige van de crew solo volbracht! Kortom Thirza is een Legend!

 

Annicka Eden

Of eigenlijk gewoon Annie! Annie is de spin in het soms wat chaotische 24KiKa web. Officieel bemoeit zij zich met de communicatie, maar Annie houdt alles in de gaten en is nooit te beroerd om te helpen waar nodig! Annie is zo’n crewlid die iedere succesvolle organisatie nodig heeft!

Nicole Geschiere- de Fluiter

Nicole is de social media guru van de 24kika! Ze is altijd op zoek naar mooie verhalen en weet deze prachtig in beeld te brengen! Met Vincent en Henk-jan aan haar zijde weet ze ieder jaar weer vuurwerk te creëren!  Nicole durft verder iedereen op alles aan te spreken… Ze houdt van duidelijkheid… Dat brengt de organisatie verder!

Mark Cuperus

Mark is niet alleen de huidige voorzitter, maar ook een van de twee oorzaken dat wij al twintig jaar zo’n mooi evenement hebben. Vol enthousiasme en met een onuitputtelijke bron van energie zet Mark zich ieder jaar weer in om de 24KiKa te realiseren.

 

Rik Nijkamp.

De tweede oorzaak van dit mooie evenement. Samen met Mark is Rik ooit de Raps24 begonnen. Het evenement dat wij inmiddels allemaal kennen als de 24KiKa. Als host van het evenement moedigt Rik alle deelnemers aan tijdens hun sportieve prestaties en zorgt hij voor een hoop sfeer!

 

Mandy Rietzschel

De Secretaris van de stichting! Mandy is een van de langst zittende in de stichting. Mandy is altijd overal inzetbaar en voelt zich nergens te goed voor. Mandy schijnt ook een hele goede band met onze mascotte te hebben!

 

Manon Gijsbertsen

Merchandise Manon. De 24KiKa is een van de weinige evenement waarbij op het evenement ongeveer net zoveel geld opgehaald wordt als daarvoor….. Dat komt allemaal omdat Manon precies weet wat iedereen nodig heeft! Een muts, een t-shirt of een fles wijn….. Weet je wat doe allemaal maar! Samen met Liesbeth (de beren mevrouw)  runt Manon onze winkel!

 

Leroy Schnieders

Leroy is vanuit het organisatiebureau degenen die de kar mag trekken. Zowel online als offline kan Leroy iedereen op alle gebieden ondersteunen. Leroy is degene die altijd met een glimlach rondloopt en helemaal nergens te beroerd voor is.

 

Henk Kreeft

Henk is duidelijk de gezelligste man van het 24KiKa team. Henk kan ingezet worden als barman, cateraar of showmaster. Verder is Henk een mannetje van alles! Of er nou boodschappen gedaan moeten worden, een tent geplaatst of lampjes opgehangen moeten worden…. Henk is on it!

 

 

Jery Baan

Jery is het nieuwte gezicht van de crew. Jery zijn expertise ligt bij de tijdsregistratie en samen met Jack en Gerard zorgen zij dat dit 24 uur lang vlekkeloos verloopt.