Webshop


Het kan voorkomen dat een product uitverkocht is tijdens het evenement.
Bestelling geplaatst op 6 september na 15:00 kunnen hun geld retour ontvangen indien een product niet voorradig is.

 

Welkom op de 24KiKa webshop waar wij dit jaar weer een mooie selectie aan producten hebben. Hierbij gaat alle “winst” naar stichting KiKa en kun je jezelf of iemand anders verrijken met één of meerdere van deze fantastische producten. 
Alle bestelde producten kunnen tijdens het evenement afgehaald worden bij de merchandise tent. (voor alcohol gerelateerde producten dient de afhaler 18+ te zijn)

Scroll of swipe naar beneden om alle producten te zien!

24kika skeelerpak – €99,00

Het nieuwste item in onze webshop is dit supermooie skeelerpak. Helemaal in design van het retropak van een van de eerste editie. Wil jij de show stelen op elke skeelerbaan? Twijfel dan niet langer! (outfit is zelfs compleet te maken met onderstaande sokken)
Beschikbare maten: S-M-L-XL

24kika sokken – €12,50

Retro in  een nieuw jasje. Geïnspireerd op het skeelerpak van één van de eerste edities met op de onderkant “Skate Now, Work Later”. Met deze zeer opvallende sokken steel je de show op elk evenement of elk feestje.

24kika cap – €15,95

Onze voorzitter showt hier de nieuw prachtige 24KiKa cap. Een neutrale kleur zodat je hem overal bij kan dragen! Als je na het skeeleren je helm afzet kun je gelijk deze cap opzetten. Naast dat hij ook ontzettend mooi is, is hij ook nog functioneel en beschermt je tegen de zon.

 

 

24kika wijnen – €10 per fles, €55 voor een doos (6st)

Een lekker wijntje tijdens het avondeten en terugkijken op een geslaagde 20e editie van 24KiKa? Doe dat dan met deze Castillo Alfonso wijnen. Wil je deze wijn aan iemand schenken of samen met iemand opdrinken? Ze komen ook met een speciaal ontwerpen 24KiKa geschenkverpakking!

Deze wijnen zijn uitvoerig getest door het 24KiKa comité en zijn als beste uit de test gekomen.

24kika sportbidon – €2,50

Inmiddels, net als de nekkraag, een klassieker aan het worden. De 24KiKa sportbidon! Mocht je deze nog niet hebben dan is dat je kans om er een te bemachtigen!

24kika nekkraag – €5,00

Misschien wel net zo bekend als de bidon is de 24KiKa nekkraag. Deze zorgt voor een lekkere warm nek tijdens de wat koudere dagen! Ook hierbij geldt op=op er zijn er niet meer zo heel veel beschikbaar!

 

 

24kika bubbels – €15 per fles, €85 voor een doos (6st)