De 24 KiKa 2022


Normaal gesproken zijn we nu de 24KiKa volop aan het promoten. Dat willen wij nu ook graag, maar wij hebben nog geen locatie!

De Beer is verliefd geworden op de wieler- en skeelerbaan in Spaarnwoude. De baan is ruim 3 kilometer, ligt grotendeels beschut, heeft mooi asfalt en een heel erg leuk clubhuis met prima faciliteiten. Daarbij is er een mooi open terrein direct aan de baan waar de teams hun team plaatsen kunnen inrichten. Kortom aan de locatie ligt het niet.

Maar de beer loopt vast in de administratie. Het is nog onduidelijk of de 24KiKa in Spaarnwoude terecht kan. Aan de agenda van de baan ligt het niet, daar staat de 24KiKa al, met potlood genoteerd! Maar we hebben ook een vergunning nodig voor dit mooie evenement en of we die gaan krijgen weten we nog steeds niet. Dit ligt allemaal wat ingewikkeld en de gemeente is nog niet bekend met ons mooie initiatief.

We doen de inschrijving pas open op het moment dat we zeker weten waar we heen gaan, maar er gaat zeker een 24KiKa komen. Op 2 en 3 september gaan de skeelers aan en gaan we geld ophalen voor KIKA! Wat kun je alvast wel doen?

  1. Stel vast je team samen.
  2. Ga lekker samen trainen
  3. Begin vast met geld op te halen voor KIKA.

Blijf ons volgen via de socials en 24kika.nl