Teamplekken 24KiKa


Morgen is het weer zover, dan opent de gezelligste camping van Nederland weer haar deuren en het mooie is…. Jullie zijn erbij! 

In dit bericht vind je de laatste praktische informatie om dit evenement weer tot een succes te maken!

Locatie

Skeelerbaan Nedereindse Berg
Nedereindseweg 501-W
3546 PM Utrecht.

Opbouwen
Opbouwen van je teamplek is mogelijk vanaf donderdag 31 augustus 15:00 uur.
Let hierbij op dat het op donderdag tussen 17:30 en 21:00 niet mogelijk om met de auto de baan over te steken in verband met andere activiteiten op de Nedereindse Berg.
Teven zal er op donderdag nog geen stroom aanwezig zijn. Wel zijn er douches en toiletten.
Voor het afbouwen hebben jullie die tijd tot en met zaterdag 20:00 uur.

Stroom
Stroom is pas vanaf vrijdag 1 september om 10:30 beschikbaar. Ieder teamplek beschikt over 1 stroomaansluiting, neem hiervoor wel 25m verlengkabel mee. En denk erom dat je geen groot verbruikers als frituurpannen, koelkasten, föhns etc mag aansluiten! We werken ook dit jaar weer met een batterij. Wel een stuk groter dan afgelopen jaar, maar nog steeds niet onbeperkt… We vragen dus ook om dit jaar rekening te houden met je verbuik (zowel voor ons als voor het milieu😀) 
 
In verband met een plastic laag onder het gras, mogen de haringen die gebruikt worden voor het schoren van de tenten niet langer dan 30cm zijn. Alle teamplaatsen zijn 50% op het asfalt en 50% op het gras. Jullie mogen hierbij ook 100% op het gras staan, het is dit jaar weer mooi gemaaid voor ons. 

Voertuigen dienen na het opbouwen geparkeerd te worden op de parkeerplaats tenzij anders afgesproken met de organisatie. 

Afval
Mocht je afval hebben dan kun je dat kwijt in de kliko’s welke over het terrein verpreid staan. Heb je vuilniszakken vol tijdens of na het evenement dan kun je deze gelijk kwijt in de grote container welke bij de ingang op de parkeerplaats staat. We vragen je om na het evenement je teamplek schoon achter te laten. Mocht je gedurende het evenement zien dat een van de kliko’s vol zit dan kun je dit melden bij iemand van de organisatie, dan legen wij hem in de grote container.

Indeling
De indeling is hieronder te vinden als ook op de website. Het was dit jaar een puzzel maar het is gelukt De indeling kan op de dag zelf nog wijzigen als er slechte plekken in het veld zitten bijvoorbeeld. wij zullen onze uiterste best doen om iedereen een mooie plek te geven. De plekken zijn genummerd door middel van een pilon met een sticker met het nummer erop, twijfel je over de plek? Schroom dan niet om iemand van de organisatie aan te schieten om te vragen, daarvoor lopen wij er ook!

Speedy1
Jackcélaire2
variwand3 en 4
ambuskaters5,6 en 7
Omniskaters8 en 9 en 10
Soest en Omstreken11
Griezeveen12 en 13
solophil3714 en 15
voujeaucourt/rolxxan-fr14 en 15
Twenterand16 en 17
vini vici17 a
Team SSC de Poel18
oldebroek19 en 20
River Skate Team Zuilichem22 en 23
Als de bliksem op wielen24 en 25
De parels van Rotterdam26a
SkeelerClub Roosendaal26
EemlandStrijders27
Geen seconde rust28
Rollen en Stilstaan 2.028 a
SVS29
Mooserwirt30
Skate Fanatics31
USSV Softijs32, 33,34