Wéér een nieuwe locatie! Nedereindse Berg


De KiKa beer is een poosje stil geweest maar heeft zeker niet stil gezeten. De gemeente heeft ons verteld dat er het weekend van 2 en 3 september een evenement is in Zandvoort waar heel veel mensen komen en waar ook veel hulpdiensten aanwezig zullen zijn. Wij mogen dat weekend dus niet samen skeeleren op de Wieler- en Skeelerbaan van Spaarnwoude.

Maar zo makkelijk geeft de KiKa beer zich niet gewonnen en dus is de KiKa beer rond gaan bellen en mailen op zoek naar alwéér een mooie en nieuwe locatie. Deze hebben wij gevonden, voor de deelnemers die al hééél lang meedoen, in een oude bekende. De Nedereindse Berg in Utrecht.
Hier heeft de 24KiKa eerder plaats gevonden, namelijk in 2012.

Na een beetje puzzel en schuifwerk kunnen wij op de baan terecht op 2 en 3 september en zal 24KiKa plaatsvinden van vrijdag 14:00 uur tot en met zaterdag 14:00 uur. Dit betekend wel dat de 6 uurs race een 5 uurs gaat worden en gaat starten op zaterdag 3 september 09:00 uur. De 24 uursrace zal starten op vrijdag 2 september 14:00 uur
                                                             

De baan

Zoals de naam Nedereindse Berg al doet vermoeden zit er wel een klimmetje in de route van 18 hoogtemeters. Maar wees niet bang, niet iedereen hoeft hier overheen en weer naar beneden.
Ben je nog niet zo vertrouwd op skeelers of heb je even geen zin om te klimmen? Dan rijd je alleen de benedenronde.

Ben je wat vertrouwder op skeelers dan pak je de beneden én de bovenronde en doe je mee aan het Nedereindse Berg Klassement.

Nu hoor ik jullie denken: “Wat is het Nedereindse Berg Klassement precies?”
Elke keer als je de bovenronde mee pakt dan krijg je één punt.  Het klassement zal bijgehouden worden voor de volgende categorieën
                -Solo
                -Duo
                -Teams tot 6
                -Kinderteams tot 8
Uiteindelijk zal de winnaar van elke categorie een mooie prijs ontvangen

Skeeler je Solo, als duo of als (kinder) team meer dan 50 punten bij elkaar dan ontvang je een super mooie Nedereindse Berg Klassement medaille van de KiKa Beer!

Teamplaatsen
Ook op de Nedereindse Berg kun jij weer een teamplaats inrichten op het middenterrein. Dit kan vanaf vrijdagochtend 2 september 8:30 uur.

Inschrijven
Inschrijven kan nog steeds via de website 24KiKa.nl. Rijd je met een team of duo zorg dan dat iedereen zich apart inschrijft en de teamnaam vermeld. Het reserveren van een teamplaats kan ook nog steeds via de website.

KiKa

Maar uiteraard is het belangrijk om zoveel mogelijk geld op de halen voor KiKa! Vraag je Opa en Oma, je juffen of meesters, je collega’s en iedereen die je kent om je te sponsoren en laten we zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa om zo de genezingskans naar 95% te tillen!

Groetjes,

De Kika Beer,