Bereid je voor op 24KiKa met de Sprint app en win gave prijzen!


Over ruim een maand vindt het 24KiKa evenement plaats en daar willen we natuurlijk allemaal goed op voorbereid zijn. We dagen je daarom uit om in augustus mee te doen met de 24KiKa maandchallenge en om je trainingssessies online te delen! Hoe je meedoet en kans maakt op de verschillende prijzen, lees je in dit artikel.

24KiKa maandchallenge: doe mee!
In de gratis Sprint app van de KNSB kun je elke maand weer deelnemen aan een nieuwe maandchallenge. Deze maand staat de challenge in het teken van het 24KiKa evenement. De challenge voor de maand augustus luidt als volgt:

Skate in augustus minimaal 60 kilometer met gebruik van de Sprint app en maak kans op een complete skeeler beschermingsset.

Doe jij ook mee aan de 24KiKa maandchallenge? Download dan de gratis Sprint app in de App Store of Play Store. Voeg vervolgens de ‘Skate ranglijst’ toe in jouw Sprint app door onderstaande stappen te volgen:

  1. Open de Sprint app en ga naar de ranglijstenpagina (tweede icoon van links in het menu).
  2. Swipe helemaal naar links om een nieuwe ranglijst toe te voegen.
  3. Kies voor ‘Skaten’ en vervolgens voor ‘Totaal ranglijst’.

De Skate ranglijst is nu zichtbaar. Om de tussenstand van de maandchallenge te bekijken klik je bovenin het scherm op ‘afstand’ en kies je in de filterfunctie (filter-icoon links bovenin) voor ‘Huidige maand’. Je kunt nu in de ranglijst zien wat de huidige stand is en of je zelf al in de buurt van de 60 kilometer komt. Start gauw je eerste sessie met gebruik van de Sprint app. Succes met de challenge en veel skateplezier!

Gratis deelnemen aan 24KiKa? Deel je trainingssessie!

Naast de beschermingsset die je kunt winnen door deel te nemen aan de 24KiKa maandchallenge, kun je ook kans maken op gratis deelname aan 24KiKa op zaterdag 5 september. Hoe? Heel simpel! Deel je trainingssessie met gebruik van de Sprint app na afloop op social media met de hashtags #Sprintapp en #24KiKa. Zo kunnen we gezamenlijk zoveel mogelijk mensen uitdagen om mee te doen en geld op te halen voor Stichting KiKa!

Starten van een sessie met Sprint

Ben je van plan om binnenkort de statistieken van je trainingssessie te meten met de Sprint app? Bekijk dan onderstaande video voor een uitleg van het starten van een sessie.