ACCOMMODATIE BOEKEN


Tijdens 24kika kan je een eigen plaatsje voor je team regelen waar je met zijn allen gedurende het evenement kunt verblijven. Dit zijn teamplaatsen met een afmeting van 7,5m x 10m die je naar eigen inzicht kan inrichten. Mocht jullie team meer ruimte nodig hebben, dan is het mogelijk om meerdere plaatsen naast elkaar te reserveren.

gereserveerde plaatsen 2024

  • 13 / 14 Griezeveen
  • 11 / 12 River Skate Team
  • 16 Skating Brabant
  • 24 / 25 IC Hannover e.V.
  • 34 SVS (Samen Vierentwintiguur skeeleren)

Op het terrein van wielerbaan Nedereindse Berg zijn voldoende douches en sanitaire voorzieningen op loopafstand van de teamplaatsen. Ook zijn er diverse stroompunten zodat er op de campingplaatsen elektrische apparaten gebruikt kunnen worden. Neem zelf een goed werkende verlengkabel mee. Om te zorgen dat ieder team gedurende het hele evenement stroom heeft, is er een maximum van 1000 watt per team. Dit betekent dus dat er geen koelkast, kachel, frituurpan, fรถhn en koffiezetapparaat tegelijkertijd gebruikt kunnen worden ๐Ÿ˜‰

Teamplaatsen boeken voor 24kika 2024

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens