Geen 24 uursrace: 12 uursrace als alternatief


Er zal geen 24 uurs race worden gehouden op 3 en 4 september. Door de gemeente is besloten het toch niet toe te staan. We balen enorm, maar we gaan door! We gaan nu een unieke 12 uursrace organiseren op zaterdag 4 september. Het startschot zal om 09:00 klinken en om 21:00 gaan we gezamenlijk finishen.

De start van de 6 uurs race zal verplaatst worden naar 15:00 uur zodat ook deze om 21:00 uur finisht, gezamenlijk met de 12 uursrace. Direct daarna gaan we een cheque overhandigen aan KIKA en rond 21:30 uur zal dan de prijsuitreiking zijn.

Teamplaatsen
Teams krijgen een plaats langs de baan waar zij kunnen wisselen. De teamplaatsen kunnen voorzien worden van partytenten en ingericht worden met tafels en stoelen. Horeca is op het terrein aanwezig. De teamplaatsen kunnen vanaf 07:00 uur worden ingericht. In overleg kan de teamplaats ook op vrijdag worden opgebouwd. Let op: campers/caravans niet toegestaan.

Registratie
Afhalen van transponders kan op het terrein ook vanaf 07:00 uur. Eén persoon per team kan de transponders en startnummer komen ophalen. Bij aankomst op het terrein dienen alle deelnemers, begeleiders en bezoekers zich te registreren via proofme.id.    

Inschrijving wijzigen
Mocht je niet meer willen deelnemen of de teamsamenstelling of wedstrijdcategorie willen wijzigen dan horen wij dit graag zo snel mogelijk via coen@24kika.nl

Solisten
Voor solisten van de 24 uursrace wordt een alternatief plan bedacht, zij zullen hier zo snel mogelijk van op de hoogte worden gesteld in een aparte mailing.